SanSoleil Beauty & Wellness, gevestigd aan Stationsstraat 20c 5461JV Veghel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.sansoleil.nl/ Stationsstraat 20c 5461JV Veghel 0413-769029

N.P. Teulings is de Functionaris Gegevensbescherming van SanSoleil Beauty & Wellness. Hij is te bereiken via

Persoonsgegevens die wij verwerken

SanSoleil Beauty & Wellness verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een website bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

SanSoleil Beauty & Wellness verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

SanSoleil Beauty & Wellness neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SanSoleil Beauty & Welness) tussen zit. SanSoleil Beauty & Wellness gebruikt het volgende computerprogramma: IBS Win voor beauty centra´s

Deze software registreert de bezoeken van de klant en kan de klant adviseren voor een volgende zonsessie.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

SanSoleil Beauty & Wellness bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

persoonsgegevens                  > Bewaartermijn : zolang de klant komt zonnen

                  > Reden: ter advisering van klant

Delen van persoonsgegevens met derden

SanSoleil Beauty & Wellness verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstverlening met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

SanSoleil Beauty & Wellness gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SanSoleil Beauty & Wellness en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar .

 Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

SanSoleil Beauty & Wellness wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

SanSoleil Beauty & Wellness neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via

sansoleil logo footer
Hét Beauty & Wellness Center in Veghel, gekwalificeerd personeel voor optimale begeleiding en top hygiëne.

Openingstijden

 Maandag t/m Vrijdag   10:00 tot 22:00 uur

 Zaterdag                       09:00 tot 20:00 uur

 Zondag                         10:00 tot 18:00 uur

 

Pasen  

Zondag 1e paasdag gesloten.

Maandag 2e paasdag zijn wij weer vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur geopend

Kerst  

24 december tot 19:00 uur

25 en 26 december gesloten

31 december tot 16:00 uur

1 januari gesloten

Carnaval op zondag gesloten

 

Logo Erkend leerbedrijf

Contact

SanSoleil Beauty & Wellness

0413 76 90 29

1200px Facebook New Logo 2015.svg
 
 
 
 
 
 
 

instagram logo